Atelier

Atelier

Welkom in mijn atelier in Frankrijk! Gelegen naast de kerk in de oude pastorie van het dorp Saint Bérain, biedt mijn atelier een spectaculair uitzicht op de Gorges d’Allier, een onuitputtelijke bron van inspiratie voor mijn werk als kunstenaar. In mijn atelier werk ik aan schilderijen in verschillende media, waaronder acryl, olieverf, aquarel en oliekrijt. Natuur en landschappen zijn mijn grootste inspiratiebronnen. In mijn atelier werk ik aan schilderijen waarin ik mijn eigen interpretatie van deze natuur uitdruk. Schetsen die ik tijdens mijn wandelingen maak gebruik ik als basis voor mijn schilderijen. Schilderijen met grote contrasten, licht en schaduw en expressief kleurgebruik om zo de essentie van het landschap te benadrukken.

Cursussen

Naast mijn eigen werk organiseer ik schilder- en beeldhouw cursussen. Ik wil graag mijn kunstenaarschap  delen en anderen helpen hun eigen creatieve vaardigheden te ontwikkelen. 

Mijn atelier is een plek waar creativiteit en inspiratie samenkomen. Onder de naam Art et Creation organiseer ik al meer dan 20 jaar cursusweken in Saint Bérain. Schilderen, beeldhouwen of een week Urban Sketching bij Art et Création is u laten inspireren door de prachtige omgeving in en rondom Saint Bérain. Genieten van de stilte en de rust, deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht. In een groep van hooguit 8 personen begeleiden wij u een week lang op het fascinerende terrein van de schilder-, teken- of beeldhouwkunst. Voor meer informatie;